Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajem avdiju za messija i ronalda :D
Ja obratno :D
znas da si se uvijek najbolji igraci sabirali duplo, tako i avdija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vise ce stari uzimat nego djeca,ovo se cuva za cjeli zivot!!!
valja skupit 640 slicica...puno ce to para biti...a raja ne radi...
Kralju kad smo ganjali plasman na SP odmah mi je u glavi ovaj album bio. Ovdje završiti pa nema dalje. Jedva čekam next heftu. I lijepi ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ima li se u sarajevu igdje kupit sliba i na kojem mjestu,mislim u kojim prodavnicama
Hopa tuš zauvijek!
Grupa raje za razmjenu sličica je već spremna, upadajteee :)) https://www.facebook.com/pages/Panini-FIFA-World-Cup-Brasil-2014-Razmjena-sli%C4%8Dica/1496952193865510
640 slicica x 0.20 feninga (ako je 5 slicica marka)= 128 maraka... I to pod uslovom da ne dobijes nijednu duplu, sto je prosto nemoguce
oćel" ko pola cijelo ??
al' nema spustanja :)
Raja jel ofirno ako imam 23 godine i hocu da skupljam ove slibe?Ne znam kako ce me na trafici gledati one prodavacice jos komsiluk :)...Dajte da vidim koliko ce vas preko koji imate 20+ godina ovo sakupljati da mi bude lakse ako i vas ima :)...P.S. ove slibe i album ce za jedno desetak godina puno kostati pogledajte na e-bayu ranija izdanja ;)
To lave moj....nisam vidio ovaj komentar ispod idemoooooo od ponedjeljka...Mogli smo i neki turnir napraviti cize-blize ( joj kad se sjetim dzamija, kula, hopa-zadnji bacas, slike -bijelo pola-cijelo) (:
meni su skoro 4 banke, ali sam ostavio u stranu 300 km za album i slije :)))))
Garibaldi tu smo nedje,ali draž skupljanja slija nikad ne umire kod nase generacije
Kinseki izlazi u pondjeljak poslije podne
cuj 5 slicica 1 KM, uvijek je bilo pola marke, joj jebem ti drzavu lopovsku, da se nismo plasirali bilo bi i dalje pola
Dobro je to djete nije sto mi je od brata al dobro je SAFET SUSIC
Ima li bratica tina ako nema ja necu skupljat slicice,dobro je to djete nije sto mi je od brata al dobro je
Dobro je ... poslije blamaže sa dresovima (koji se nisu našli u prodaju na web stranici fifa-e) makar su nas turili u album. Ellhamdulila.
Veliki Avdija ce biti ona slicica,koju ces izvuci jedno 50 - 100 puta,dok dobijes Ronalda,Messia,Ozila,itd
Popunio sam France 98, sjećam se još uvijek falio mi Winstone Bogarde zadnji :D A skupljao sam još Euro 2000 (falilo cca 10) i SP 2002. Gledat ću da ovo popunim barem BiH, jer je neprocjenjiva kolekcija.
Imal Midhata u njemu?