Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj gay pingvini de ljudi stvarno ste bolesni
Jooj sta vam je, k\'o da nikad niste culi za gay pingvine -.-
\"Kanadska grupa za gay životinje\" ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha šta sve neće izmisliti x\'D
Trebalo je od njih napraviti dobru PINGVIN ČORBU.
mene i mog harisa nemoze niko rastaviti.....
Kanadske grupe za gay životinje, khm
Vidi Dodika jest sladak.
Pravi peder se ne da stjerati u cosak! :P Ako se budu parili sa zenkama znaci da i nisu bili nastrani! Ne postoji nastranost u zivotinjskom svijetu, OVO JE SAMO NASTRANI MOZAK POJEDINACA!
Upravnika treba smeniti, sramota !!! GAY IS O.K. WE LOVES DICK
rastavili ste se vi sa pamecu izgleda! cuj gej pingvini ccc a tuljani??? :)
majmune neobrazovani toronto je u kanadi a ne u australiji...ccccc
pu p1cka vam m4terna homofobska...
\"Mason je dobio poziv i od Kanadske grupe za gay životinje.\" Kod nas ne postoji grupa koja brine za ljude a oni tamo imaju grupu za gay životinje ccc
http://www.youtube.com/watch?v=zgF49W5yAgc
da ih razdvajate, homofobi australski zadrti.. Jos glavni grad, kako je tek u nekim zabitima?
dajte ba, kakvi gay pingvini, šta vam je. kako odrastu u njima nenormalnom vještačkom okruženju, dobri su oni. dva druga napravila sebi gnjezdo, ne znači da se pare, ha ya. šta ćemo sad za one pingine koji su on istih roditelja reći da žive u incestu? hajd malo popustitte. možda je neki gay naučnik rekao nekom gay novinaru da su pingvini gay :)
Ovaj mi lijevi liči na primača