Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je toliko staro da je opet uslo u modu. Retro je uvijek cool. Sad je samo kljucno da ostane ovakav iducih 100 godina. Tako se stvara tradicija. Jednom napravis i vise ne diras.
Uff, ovi lusteri, stolice i reljefi se danas prodaju po ogromnim cijenama. Imaju i dizajn i kvalitet
1979. Bio sa geografskom sekcijom u ovom hotelu i sjećam se da su nam govorili cijenu ovih lustera, da je bilo nesto puno. Hotel ima dusu i šarm i treba mu samo dobro renoviranje. Za klasu je bolji od hotela Eutopa u Sarajevu.
nisam stručan , tako da ne mogu reći da li traže realnu cijenu za hotel, ali je sigurno da nakon renoviranja to sigurno postaje profitabilno mjesto
Idealno za snimanje filma iz 70 i 80 godina. To bi se moglo iskoristiti u te svrhe samo je potrebno reklama i pametan pristup.
Ne znam zasto, meni je prelijep, mora li sve moderno da bude, ima sigurno dobar potencijal samo ga treba iskoristiti….
Mogu pravit exkurzije u Visoko i Sarajevo ali mora se planirati.Loš menadžment.Ne bi znali olovku prodat a da ne govorim nešto drugo.
Nemamo mi šlifa za sistemsko povezivanje stvari.
Pa kod nas menadzment misli sjedit u kancelariji, svalerat se sa sekretaricom, piti kafe ici na zakuske i u 2 eventualno pola 3 vec ici kuci 😂😂😂 nije lud da radi
pozdrav iz BG,baš je lep takav kakav je,što mora sve da šljašti u led diodama,a oni iskrini telefoni nadživeće i sve nas,i meni gledao pre neki dan ja sam bio mali i danas rade gledao piše 1979 na njemu
Čudi me da ovo ne kupi Meko ili Dino Merlin!
Btw, NARAVNO da sam imao ovaj crveni iskrin telefon. Isuse, kako me puca nostalgija. Prve cure sam zasprehavao preko takvog telefona.
Aj da priznamo u to vrijeme hotel Tuzla je bio daleko najljepsi hotel u bivsoj Jugi poslije hotela interkontinental Beograd,i sada hotel Tuzla spada medju njljepse hotele u bivsoj Jugi,da se ne varamo
Kako bi valjao da se renovira i otvori
Nista od te ljubavi! Zatvor,zeljezara,prasina,smog......
U Zenicu kada pođem ja ... :D