Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje veze jako bitno kakav mu je status na fb :-S
e mlada, mlada trebala si ga sutnuti pa da nema potrebu za mijenjanjem
ma budala naka ba
mamu ti je b e m @veseli bosan koji si ti idiot
koji kralj :D btw. on ima para i ozenjen je sto vise od pola vas koji ste napisali kreten i sl. nece biti niti ce imati kinte u đepu ;) jadovi jedni bosanski p i c k a vam materina j e b e m vam svu familiju 300 x
jooo jeste vii iskvarenii... cuj kreteni ccc. neko je kreten sto je htio goste na svom vjencanju malo zabaviti, dobro na jedan cudan nacin, ali svako ima svoj smisao za humor. iskreno, meni je ovo malo cudna ali super fora. ali jedno znam ja sigurno na svom vjencanju necu nesto ovako napraviti, ali vec sam rekao svako ima svoj smisao za humor :)
kralj... official in facebook official in my book :D
a ja tokmaka, pa što se nije preko fb i vjenčao
Kreten!
...sad bi mu se mi trebali diviti ili sta? Kreten! Divno ce joj biti u braku sa njim.., ma super.
CUJ USAO U KISTORIJU,AAAAAAA COVJECE LJUDSKA GLUPOST NEMA GRANICE---DEFINITIVNO USAO U HISTORIJU HAHAHHAHA
.... boze! bolesnik!
ruzna ti je mama.
plaho mu je ruzna ova mlada..