Buduća mladenka se nije dvoumila
7
Zaprosio djevojku uz pomoć ronioca u gradskom akvarijumu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatko ba sjasi loma s tim avionom, uostalom kako bi se i zvao? sadaka air, a avion bi se zvao halasa one??? de ba popusti s tim vise
Gradski akvarijum, ronioci i sta sve ne, a ja sam samo trazio avion...sta bi tek bilo da sam trazio nesto luksuzno, a ne ono sto svaki politicar na svijetu ima. Mogao sam traziti i Air-Force One! Papci se kur...tce.. sa roniocima u akvarijumima, a meni toliko zasluznom za napredak ove zemlje ne daju ni avion.
Ti si tako debela, ti si tako debela...
Meni nikad ovakvo medijsko eksponiranje nece biti jasno.
Oguz opet prevario Lejlu.
uguz karu turem
Вас се осафуњо.
Oguz se oguzo od turske vrucine.