Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ja - Eto ti jedan imaginarni euro od mene. Jesi ti onaj sa Indexa? Ovo gore nema smisla. Nit\' je neka umjetnost, nit\' je zanimljivo...
Sta reci, ljudi znaju ubit pare....svaka cast, glupost na kojoj se zaradjuje lova
dobar dobar :D Kako li bi se Pjanić snas\'o ovdje, hmmm.
Legendo nista od ovog, ja sam prije 2 mjeseca skupio za zvucnik i hebavao se ali na kraju qrac! Daba se mucis opalit ce te po usima
http://www.e-castig.com/index.php?r=hQ4b Molim vas kliknite..hvala..;)
Nadam se da će se Ganićeva vila ovako okrenuti.Al da nikom ništa ne bude,samo da Ejup i Emina povrate one pare što su nakrali kad se inšallah izokrenu.
ovi što komentarišu očito nikad tekst ne čitaju!!! pa kuća nije napravljena da bi se u njoj živilo -.-
Zamislite život u državi u kojoj je sve naopako! a ne to ne morate zamišljati, doselite se u BiH i uvjerićete se da takva država postoji.
idej
pipo legendo
Radi ovakvih stvari se i blizi smak svijeta !!! Dzeko se nikada ne razbacuje novcem , a visi ovih debila
ŠVABE MAJČIN SINE
nepotrebno
Koji qrac?
naseres se u novinu i fino rukama naguras u wc-skoljku aktiviras (povuces)vodu i skocis u stranu jednostavno ;)