Kako li je u toaletu?
0

FOTO / Zamislite život u kući koja je okrenuta naopačke

Sarajevo-x.com
Zamislite da živite u kući koja je okrenuta naopačke... I to ne samo da je kuća okrenuta naopačke već je izvrnuto i sve što se u njoj nalazi, baš sve od kupaonice pa do zdjele za voće koja visi nad vašom glavom.

Na svu sreću ova kuća nije izgrađena kako bi se živjelo u njoj. Naime, kuća je izgrađena za lokalni zoološki vrt u Gettorfu u Njemačkoj.

Kuću je sagradio lokalni stolar Gerhard Mordhorst zajedno sa prijateljima Gesellseom Splettsosserom i Manfredm Kolaxom, a u kući se nalaze kuhnja, kupaona, dnevni boravak i spavaća soba.

"To je bio pravi izazov za nas. Neprestano smo morali misliti na sliku u ogledalu“, kazao je Mordhorst.

Majstori kažu kako im je ovo najluđi posao koji su ikada radili te tvrde kako im je bilo najteže sastaviti kupaonicu zbog svig glomaznih predmeta kao što je naprimjer tuš kabina.

U izvrnutoj kući ima blizu 50 predmeta među kojima su kreveti, stolovi, mikrovalna pećnica, slike, a najteži komad je svakako bio ogromni ormar sa ogledalom.

Majstori su nekoliko mjeseci proveli kako bi sredili kuću, a čak su zašili i posteljinu kako ona ne bi spadala. Kažu kako je sav taj napor vrijedio.

"Divan je osjećaj napraviti nešto ovako jedinstveno“, kazao je Splettsosser.

Vlasnici zoološkog vrta se nadaju kako će ova kuća posjetiocima pružati potpuno novi pogled na već poznati krajolik.

"Ludu kuću" osmislio je Dirk Oster i bit će otvorena za javnost od 30. marta.