Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JE DOK NE BUDE IZLAZAK SA ZAPADA!!!!!!!!
Zato u nas u Bosni, kad god pozelis vidis zalazak sunca, sa svakog mjesta. Ta ce Manhattancani ja im......
sta me briga sto je sunce obasjalo raskrsnice na manhattanu ...
I am legend
Za prvi maj oblačno sa kišom.
ja sam hipster i ja sam odusvljen ovim clankom jer new york je kolijevka hipsterizma.
Konačno nešto normalno da se pročita :9 Divno!!!
hebo menhetn, meni vakav prizor svaki dan u envera sehovica.
\"Zalazak sunca obasjao raskrsnice na Manhattanu\" \"Kako bi se najbolje vidio ovaj prizor, najbolje je ga posmatrati sa istočnog dijela Manhattana i gledati zapadno prema avenijama.\" znaci u americi sunce zalazi na zapadu? sto ti je amerika, uredjen sistem, nema cile mile, a kod nas zalazi malo na istok, malo na jug, malo na sjever :-))))
sta je gras coece >/(
samo mala ispravka novinarima: ako se u new yorku gleda sa istoka na zapad, onda to nisu avenije, vec ulice: 12., 34., 42., 57. su poznatije vece ulice koje sijeku avenije, a ove se pruzaju od sjevera prema jugu. inace, prelijepo. :))