Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako te ikada itko bude pitao -šta ljubav je ? - kaži mu da su to svi oni trenutci u kojima smo čekali jedno drugo... reci mu da su to sve one riječi nagurane u pola sata priče , i sve one šutnje u ostatku noći i dana dok zajedno nismo bili..
😔
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cola je u pjesmama pominjao zvjezde padalice
Krečari nam zagorčavaju život.
OK je malo pogledati meteore, ali ako neko se vec odluci ima jos objekata na nebesima. Osim 20 minuta privikavanje na mrak trea gledati iskosa jer je ivica retine puno osjetljivija na svjetlost od sredine. Ima aplikacija koje se mogu instalrati na mobilni kao npr Stellarium i samo uperis u nebo i vidis na aplikaciji oznacene objekte. Mali dvogled pokaze puno vise od golog oka. M31 Andromeda galaksija najbliza nasoj moze se vidjeti golim okom a dvogled ce pokazati vise
Spremna za Perseide. Nadam se da noću neće biti puno hladno....
I da nece biti oblacno kao sto biva😉
Jel to Dodik leti sa helikopterom
To je prilika da se nipotistima ukaže sveti Dino sarajevski njihov bog