Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako niste znali, i Bugari imaju svoje baaliye i poturice ovo sjanjetom samo turchin moze smislit
pa ljudi neznaju igrati, kako im zivot jadnog janjeta moze pomoci?? idioti
Dokaz ti je svuda oko tebe,dokaz si ti sam. Usi imas ali njima necujes,oci imas al njima nevidis.
A ko kome kolje ovnove za Kurban Bajram?! I to je zrtva, zar ne, zrtva necemu za sto niko nije dokazao da postoji. Ista furka ko sa Bugarima.
Ma trazili ispriku da okrenu janje...
tipicno za retardirane vlahe, samo nek se krv pusti.
Far East
Buhahahaha Budala majko moja
u današnjim novinama slika: četiri idiota u radnim kombinezonima i jedan idiot u odijelu sa pripremaju da zakolju ovna na temeljima avaz biznis centra u tuzli. Ko god bude glasao za Radončićevu stranku, neka se nada poziciji toga kurbana
Kakav primitivizam...i oni u EU smiješno
Nista cudno. ne znam sto je tako cudan clanak. davno nekada, jedan nas trener je vodio klub klub u 2. turskoj ligi.. i nanizali su 3 poraza na startu a imali su ambicije ulazak u 1. tursku ligu. i predsjednik kluba je doveo 3 ovce pred jednu domacu utakmicu zaklali ih i uprava igraci i ostali se fino najeli.. zaredali su nakon toga 15 pobjeda i usli u 1. ligu.. klub se tada zvao osmanpasa.. a mislim da se sada zove po sponzoru da li je to oyak Renault ili aliaga petkin ne znam..
HE HE Balkanska posla..garant je bio dobar razanj poslije toga
Često se pitam, ima li većih primitivaca, nego što smo mi sami. Izgleda ipak da ima.