Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa nam ukinise vize na vrijeme, hahah
pa bolje jesti stocnu hranu nego njihove pizze.Stocna hrana mozda i ima ukus i sigurno nije masna kao njihova PIZZA.pozzzzzzzzzzz
asima beslija ovo nebi trebo propustiti strasno mi nedostaje on i njegovi glupi tekstovi
Zivim i radimu Americi Ovo je najgora moguca pizzerija u SAD
ovo je samo reklama, nista vise...
Najmanje satnice u Americi bas i jesu u Domino\'s picerijama! Znam nace se neki glupi Bosnjo pa ce reci nije tacno, jer se zaradi na baksisima ili tip-u koji dobijes naknadno i ne moras platiti na to porez, ali od toga kad se odbije to sto placas sam za gorivo na koje potrosis barem pola rezervara nekih 30-40 dolara na dan/noc onda ti nista ne ostane, opet Bosnjo sirotinja!
prijaviti ce se 1.000.000 japanaca, ovaj ce platiti jednom 30.000$ a, preprodajom adresa 1.000.000 € u pade.
Ecco,ecco imbecille sarajevo x!!!
nadam se da mi posao nece biti da jede ovo smece....