Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluho i daleko bilo! Mene je strah sa balkona pogledati a na ovoj mreži ne bih bio za dunjaluk.
oznojise mi se dlanovi od gledanja
Ovi ljudi ne znaju šta će od života, majke mi! Ako je ovo sport i vještina, onda je bolja solucija drogom protiv sporta :P! Nemam drugo objašnjenje za ove budale. Ali svaka im čast, kad smiju. Mene kad bi puškom tjerali ne bih!
Moglo bi se reci da je ovo i izazov i ludost. Njima svaka cast, ja ne bih smjela ni prici do ivice kanjona da pogledam prema dole a kamoli sta drugo.
ja nemam para
ma kakvi ovo. ja ne znam hodati ni po zemlji
"_Ovi ovisnici o adrenalinu su napravili ručnu paukovu mrežu iznad kanjona u blizini Moaba u Utahu na nevjerovatnoj visini od 120 metara, te na 60 metara udaljenosti od najbliže litice." Nije zdravo biti ovisnik!
Uuuuuh bojim se visine !!
Columbia! cudo! kako si uspio zapamtiti?
kad bi se mi sarajlije bacili na ovo, ko u fotelju poslije posla, kanjon bi puk'o hahaha
oj Boze jest im dobro :O
Bolest i onda kazu slagiro se bez ikakvog razloga!
Zasto ne?