Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si ti glup, vjerovatno si neki glupi s e lj a k (seljak nije sa sela, nego ko je glup) i tako razmisljas i odmah djelis po nacionalnoj osnovi. Iz ovog sto je Dante rekao nema nista kako bi ti moga zakljuciti to sto jesi. A hajde potvdi da Dante nije upravu??? I nije Emir Hadzihafizbegovic jedini, ima tu jos nasih politicara, pocev od malih pa do velikih glava u politici, i u FBih i u RS!!!!!! Lijep pozdrav od Mirze
Cuj ti Dantea i kometnara. Da nisi slucajno za Karadzicev i Mladicev projekat??
Političar, voditelj i kriminalac, sa jakim vezama u stranci i mafiji. Na koga nas to podsjeća? Emir Hadžihafizbegović. (uz napomenu da se SDA u ovom slučaju može tumačiti i kao stranka i kao mafija)