Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO POSTOJE GLADNI U AFRICI KOLIKO STE NARODA POBIL.I VI AMERI MOGLI STE AFRIKU NAHRANIT
nije tacno! Ja imam sirenu na svojoj cvaji golfu-i jos radi!
neki napise bravo d.e.b.i.l.i iz USA i ima 23 likea i 0 dislikeova. to govori o ovom glupom narodu koji misli da zna bolje od samog sebe ali nema veze i nije ni za kakve europe ni za ciganskog komiteta propalih.
glupost
ma postoje. ja jednu žegao nedavno u Tučepima
Koji sok! :O
hahahahaha-ovaj golfFan mi popravi raspolozenje jutarnje.....hahahaha...
E taman ce reci, postoje, postoje, samo nikako da \"ufatimo\" bar jednu.
SAMO MI NIJE JASNO.... ove s(v)irene, kako se udaraju kad nemaju međunožja? :D bar koliko ja vidim :D i gdje su SIRENCI :D nisu valjda sve žene? umjetna oplodnja ? ili siluju mornare ? sta ameri znaju :D postoje 100% , sad ce neki amer tužiti sirene za silovanje i zlostavljanje pa ce onda naplatiti od drzave 5 000 000 dolara
ma sta kaaaaazes
zaglavio se CAPS LOCK ? :D
MA LAZU NAS OVI AMERIKANCI OPET. OVU VIJEST SAM PRIMIO GORE NEGO KADA SAM SHVATIO DA DEDA MRAZ NE POSTOJI. ONI MONSTRUMI, PRVO NAM KAO DJECI PLASIRAJU RAZNE PRICE I KAZU NAM DA SU ISTINITE \"DEDA MRAZ, SIRENE\"... ONDA NAM NAKON ODREĐENOG PERIODA KAZU DA ONI NE POSTOJE. MA ONI NAS STALNO LAZU... KO NAM TE PRICE PRICA TOLIKO STOTINA GODINA. ZIVIO TITO, ZIVIO STALJINIZAM I ZIVIO SOCIJALIZAM DEMOKRATSKI PATRIOTIZAM, KAO I PLULARIZAM SA SISTEMOM SOTONIZMA DEDA-MRAZ-SKOG SIRENSKOG ŠUPLJILIZMA. UPRAVO OVA VIJEST IMA VEZE KAO I OVAJ MOJ KOMENTAR. KO JE SHATIO SHVATIO KO JE SHVATIO SHVATIO. KO SAM JA DA KRADEM DUDJU MUKU I SNE!!!
naravski da postoje, nisam hin ja đaba stvaro
kako ba \"ne postoje\"? a koji sam q.u.r.a.c ja koja ovo pišem?
Bravo d.e.b.i.l.i iz USA.