Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i nasa varijanta: Prva opcija je Shevala Muminovic, zena koja ne prestaje zvocati i kuhati. Zna sve sta se desava u komsiluku. Druga opcija je Stana Radekovic, zena koja ne prestaje zvocati i kuhati. Inace redovno fraba brkove u plavo. Treca opcija je Ruza Soldo, zena koja ne prestaje zvocati i kuhati. Ona je emancipovana i depilira brkove.
ima li kakva da se voli j.eba.va.ti ?
Zeno! Ako budes zanovijetala,stavicu te na stand by XD hahaha
Javite ako slusaju, magla sam ih i ja malo maltretirati hahahahahaa
evo jedan probAo pa se usrAo
Da se i vama posreci, htjeli ste nesto na daljinski :D
Indijci nesto da naprave ? Daj molim te, ima sam priliku vidjeti kakvi su oni IT inženjeri, sve lopata do lopate :)
čujem da su jeftine žene u indiji kolika je cena
Ako ne kenja 24h, ne valja nista
hocu onu sto vrti mlin za kafu na stomaku, maše jufku kao navijač na stadionu, gleda u filđan, prebire i baca grah, skida i baca sihre, pere mi noge u lavoru...itd
jel po kastama
ajmo prstice gore ako ste otvorili stranicu!:D