Okušajte se prije vjenčanja
0

Virtuelna supruga - prilika za neženje da iskuse brak

Sarajevo-x.com
Indijska internet stranica neženjama nudi "virtuelnu suprugu" kako bi stekli iskustvo života u braku prije nego se ožene.

Muškarci koji se prijave na internet stranicu www.biwihotohaisi.com, mogu izabrati između četiri različita tipa žena: vrijedne domaćice, one koja voli sve imati pod kontrolom, žene koja je opsjednuta kupovinom i tračevima, te ambiciozne poslovne žene koja radi u banci.

Neženje koje se prijave dobijaju automatske telefonske poruke od svoje virtuelne supruge, koja bi im trebala pomoći u odabiru stvarne buduće supruge.

Prva opcija je pričljiva i zabavna Milli Chulbulli, 21-godišnja sekretarica čiji se život sastoji od kupovine i tračeva.

Druga opcija je 26-godišnja Shalini Sheherwali, ambiciozna žena koja radi u banci, ima uspješnu karijeru i razumije se u tehnologiju.

Bijli Thakur (25) je treća opcija, a predstavlja dominantnu suprugu koja želi imati potpunu kontrolu.

Posljednja u nizu je brižna i tradicionalna žena blage naravi, Ritu Gharwali (23), koja uvijek ljubazno razgovara sa svojim mužem.

Cilj kreatora stranice je da neženje pomoću virtuelnih žena saznaju koji tip im najviše odgovara te tako lakše nađu idealnu suprugu.

Nažalost, ova zanimljiva usluga nije dostupna bh. mobilnim operaterima.