Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vedo idi igraj i treniraj, valja ti 29 protiv svedske, vrijeme leti, vidi se da si kamapanjac.. nemoj tako. mr.s na trening.
Ebo vas sinomobil. To se zove drezina. A Red Bull vam ima isti efekat kao i ista kolicina kafe. Samo sto jos ima dodatno taurina i B-vitamina. Taurin ide jos i u hranu za bebe, a B-vitamin u Vegetu i u sve sto se boji zutom bojom.
Samo vam jos fali Mahmutcehajic Jr da upotpunite kolekciju mladih laznih moralista ovog drustva. A red bul je otrov, to vam mogu reci kao medicinski radnik... vrlo losa stvar za srce!
Ovo su moje s getace, jesu sestrem\', sinoc mi je neko ukro felge!!!
kako su ti kod kuće?
super ideja i naravno svala čast red bullu na svim dosadašnjim projektima. samo kritika za Branu, samo što se u guzicu ljudima ne uvlači. kojeg k**** će on tu.
Jadni smo mi kada vidim ovakve komentare. Umjesto sto pljujete po svemu inovativnom i kreativnom uradite nesto sa svojim zivotom. Negativnu energiju oslobodite na fitnesu, istresite se na svog sefa/seficu (ako smijete) ili se seksajte veceras (ako vam se posreci). Red Bull-u svaka cast na idejama i svim ostalim kompanijama koje pokusavaju da animiraju svoje konzumente i one koji to nisu. I jos jedan info za osobu koja misli da je nacitana. Vlasnik Red Bulla nije pravio paste za zube a samim tim ni Kaladont. Tebi ostavljam da istrazis za koju kompaniju je radio i za koji brand.
MAJMUNI PRAVI! SRAMOTA ME JE STO SAM BE HA GRADJANIN.
Gras je otpisan, trazimo novi javni prijevoz... Po mogucnosti da nije korumpiran i slicno kao danas neki. Hvala
Ovo je fantasticno!
radili iko u ovoj kokakoli ili samo komentarisu po tekstovima :)
RED BUL AAAAAAAAAAAAAAA
interesanto ovo sinomobilanje, mozda buduci alternativni nacin transportacije, hem zdravo hem korisno. a sto se tice redbula, to nije zdravo svakako, znate li vi da je cojek pravio kaladont i tako slucajno izumio taj napitak, negdje sam citao da to kad popijes, stanje u tijelu ti je skoro kao stanje u kojem se nalazis prije srcanog udara
Boze koja bijeda u gradi, vidi im odjece. Nisam bila 4 godine u SA, ali ovo je sve gore i gore. Obine krpe na njima.
Vedo nemoj bit papak daji te golovi.....