Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ba NEdim kakvu je BAkir napravio Engmu u Trezoru BiH nakon svog odlaska krajem rata . Nestalo 12 miliona dojče maraka a niko ne zna kud i kako :))))
ojo
Hej Klix daj sredite te padeže u naslovu.
selim se, tamo svake noći selim se, u te njene oči selim se, a ona rukom tera me Ovu pesmu pevam, ali nerado ovo vino pijem, ali nerado šta je meni drugo još preostalo kad sve je nestalo sem da se radujem njenoj sreći, nerado
Šaban grije šniclu u mikrovalnoj. Ti griješ grah od jučer. Šaban je parali, ti si kokuz. Budi kao Šaban.
Ne valjaju novopečeni.... A tvoji bolji jer su....nakrali prije? Mudro zboriš mladi atomče....
Evo malo navratio nakon dugo vremena da vidim znam li ikoga. Vidim da je sve isto....komunisti udruženi sa srbima i hrvatima pljuju muslimane. Šnicla je vazda bolja od graha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovi iz SDA su madjionicari, donacija ili milion nestane na tenderdu i u predmjeru ko da ga Bog nikad nije ni dao, samo sto oni nisu bas neki humanitarci.
Aj neka prezivi s 300KM plate mjesecno. E to je magija.
Davno otkrivena iluzija https://www.youtube.com/watch?v=hq24moxkEos