Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nervi za 10!
a ko je brojo tackice ??
@ Artist Razlika je u tome sto je ovo u HD-u! :D
Čovjek je napravio fotku iste rezolucije kao i moj prvi digitalac :D Malo discipline i malo više od pola sata dnevno i čovjek može stvoriti čudo!
moj otac (rahmetli) je ovo isto radio davno 90-tih godina. ima urađena ogromna slika konja, neke stare, kuće, drveta , i nema šta nema, b barem 20 30 slika je podiljeno i sve su prelijepe. al et. nikad nije dospio na sarajevo-x :D.
Ovo je neki preteča printera :)
ja prebrojao, dobro je izracunao
Ovo je starije od dinosaurusa. Evo i dokaz XD: http://www.thisiscolossal.com/2011/12/miguel-endara-draws-a-portrait-of-his-father-using-3-2-million-dots/
Tatica je za 10!
sta laze vidite da je za 2:16 sve uradio..cc :)
Kasnite jedno pola godine, a mguće i više sa ovom vješću :S
Ja jesti mu ruzan otac :S
RESPEKT !
Nije bitno kako si napravio nego sta si napravio U tom je poenta laki
Ja se nasekirah gledajuci. uhhhh
To se zove Raster, svaka cast.
sjecam se da smo mi u osnovnoj crtali sat, isto ovako morali tackati. ja sam cijelu porodicu ukljucila da tacka sa mnom, svako sa po jedne strane papira :D