Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije popusite
ovoj prvoj slici ovaj crnja popusi njemu medju nogama momacki na ivici vrha smrti.
eh sto milorad nije plesac
Ovog nepismenog treba objesiti na gradskom trgu.
Prve pripreme za ove akrobacije napravio je još kao dijete, kad je imao pet godina. Vještine koje je stekao iskoristio je u cirkusu s kojim je obišao mnoge zemlje.
ekstremna budala
KAKO SE NEKO MOZE BAVITI OVIM POSLOM 25 GODINA AKO IMA 30 ? HE HE HE HE SARAJLICE ISPRAVITE TO NEMOJTE SE BRUKATI CITAT: \" Fantastični prizori \"jedan pogrešan korak i sve je gotovo\" snimljeni su s njim diljem Norveške. Za Eskila ne treba strahovati, siguran je u sebe, a ovim poslom se bavi 25 godina. \"
Jel\' ovo na jablanickom negdje ?
Lagano mu ga crnac pusi na prvoj slici...
donjamu
wow!!!!!
Ovo je neki srbin
ne kontam, zar mu je tako lose u zivotu
adrenaline junkie
sve do jednom a onda ce opet bit \"ajoooooj\" ko s onim krokijem