Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto se zale kako NJIMA namecu nesto u EU, pa je bas super sto Iran sada donosi ovakav zakon, imam jedno pitanje - sto ne odoste u islamske zemlje, nego ste dosli u EU. Dalje, shvaticu i prihvatiti bijes zbog zabrane umotavanja zenama u EU, kada vidim isti takav bijes sto islamske zemlje, posebno Saudijska Arabija striktno zabranjuju BILO KOJU DRUGU VJERU osim islama i cak smr cu kaznavaju izrazavanje razlicitosti, te zahtijevaju i od turista da se pokriju. Prihvaticu i kad budu mogli turisticki ljudi doci u Meku, jednako kao sto muslimani dolaze u Vatikan i to jos traze tamo dzamiju. Zapamtite da ste u EU tek gosti koju su zloupotrijebili gostoprimstvo domacina, te su im zakoni na koje bjesnite tek pr va i ljubazna poruka da je vrijeme da kupite u zemlje koje idealizirate. Doslo je vrijeme R E C I P R O C I T E T A!
iranci nose pobjedu.. i osvajaju i obranjuju od beduina, Islamska sredishta.. od danas se chesljam na stranu a ponekad i na razdeljak..
a ja bas volim kosijanere...bas su mi onako mocni i sexy
po islamskim serijatskim pravilima ovo zabranjeno,i sve treba kamenovati.sejtan je usao u vas.moj je babo u kamen svirao,a vidi ovo sad.
koja glupost, Irance izgleda opet pucaju prenosi...
poserem se na ovaj neprofesionalni ustaski sajt:))))).Hahhahaa jejejeje
mora se znati neki red, nije uredu ovo sto se kod nas radi... oni punk fazoni i folovi. i u jugi se znao red. trebalo bi opet uvest taj zakon i kod nas... drustveno devijantna ponasanja treba sasjeci u korjenu
ŽIVIO IRAN,pametan komentar,potpisujem
JEB.O VAS OTAC IRANSKI...gadite mi se FANATICI
@@@@elation - ja zadovoljna u svakom pogledu u zivotu, a ne isfrustirana kao ti decko...ocito ga ti ne primas dovoljno ;-)
tramvajdzija - prihvati se svog posla i slini za Iranom, takvo nesto nikad nece biti ovde. Crkni od muke ;-) s kim ja zivim u ovoj drzavi c c c c c nije ni cudo sto nam nema napretka, kad vecina gleda prema periodu od prije par hiljada godina c c c
ja na sve ovo samo mogu porucit jedno... blago onom ko nije muslimaan pa ne mora da se stidi cim otvori vijesti kod nas i iz svijeta
@Nadir...udostoji se majmune i napisi nik koji ti odgovara. Od mene toliko!
Svaka sloboda treba da ima granicu. Nama zapadnjaci namecu kulturu, a oni je i nemaju. Kad zena u Evropi ne moze nositi burku, e nek ne moze i Fr.ancuz u Iranu imati jez na glavi... Svima njima bi bilo najdraze da mi hodamo u minjacima, napustimo vjeru, odamo se bludu i alkoholu. I sta koga briga sta oni rade u Iranu???
IRAN JE MAJMUNSKA ZEMLJA. ZAMOLIO BIH SARAJEV0-X DA PRESTANE SPOMINJATI OVE MAJMUNE U SVAKOM POGLEDU. GADI MI SE I DA OTVORIM STRANICU CIM IM VIDIM PRLJAVE I PRIMITIVNE FACE. TOLIKO OD MENE.