Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je dan masturbacije?
12.oktobra ove godine.
Ja znam za Beef 'n Blowjob day :). 14.03 To je dan za nas muskarce kad nas nase drage malo vise pripaze :))) Znai muski, ovaj dan dobro zapamtite da se ne za zaboravi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najduže traju dani šupljiranja 😉
stvarno ovo prvi put cujem da imamo "dan posmatranja ptica"
ja hale i eventa!!!
Posmatranje ptica je odavno uvedeno u turističke ponude ozbiljnih zemalja i donosi im velike novce. Kod nas od seljaka ne možeš ni to napraviti, jer su u vlasti idioti koji nemaju osjećaja ni za ljude a ne za životinje, dok je stanovništvo većim dijelom nezainteresovano i da živi a ne šta drugo.
Evo na primjer članica "silent lady" je jedna od tih čobanica koje nemaju razumijevanja za ove stvari pa mi je udarila minus sva sretna. Hvala čobanice.
A,đesu ptice?
hipsterski i seratorski praznici... dan ovog, dan onog, dan udisanja zraka, dan posmatranja rijeka ili ptica...
i onda zagrmi saban: i pticeee volee kao i ljudi.
...umenenmi s prozora dobar vidik..a i vidim na dlajinu :))
Kaze Nele drugu Zenitu koji je pojacao kastOfon do coka da smanji i slusa pjesme ptica. Npr slavuj ima preko 20 poznatih pjesama, a njemu Zenit COVJECE MOZE IZDAT DUPLI ALBUM :)
a kad je ono dan pogleda u prazno???
moze biti svasta:-)iza izbora ce sve biti samo ne med i mlijeko:-)
E Bože dragi, svako malo se obilježava dan ovog, dan onog. :))))) Sada je malo jedan dan, prešlo se na vikend. :))))) "BiH je, kako kaže Kotrošan, na samom dnu kad je u pitanju aspekt promatranja ptica. On kaže da imamo malo promatrača, ali da ipak interes raste i da već nekoliko godina zaredom obilježavaju evropski vikend posmatranja ptica s nadom da će u BiH biti bolje stanje u toj oblasti. " Hahahaha, pa ništa smješnije nisam pročitala. Odakle on zna koliko ljudi u BiH promatraju ptice? :)))))))) Ja ih, recimo, promatram svaki dan. Nisam znala da je to za Državu od nekog veliko značaja. :))))))))))
@AtomicTop-seventh, uredu je da ima Mačin dan, ali, kazala bih da je i taj dan izmišen iz nekog razloga. Majka treba i mora da ima SVAKI dan obilježen pažnjom i ljubavi njene djece.