Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo navali ha ha. dobila je ona po dzepu vec dosad a nastavi li i jos ce
Jasta nego ce platiti. Nece punu sumu, ali ce platiti. To sto je masina neispravna je njihova odgovornost - ne musterijina. Sta bi bilo da je zena dobila infarkt kad je vidjela cifru? Da li bi i tad rekli - \"Ma ne, nije to infarkt. To aparat nekad laze.\"?
desavalo se ali moraju platiti ovo nije greska softvera nego je toliko mala vjerovatnoca da nisu ocekivali da neko dobije to ali platit ce
ZIVJELI KAPITALISTI, A VI VJERNICI CRKNITE!
ali kad u masinu ubacis 100 ili 200 dolara i doijes kaarinu onda sigurno nije greska. majke vam ga spalim kapitalisticke lopovske.