Greška u softveru
0

U kasinu osvojila 42,9 miliona dolara, ali joj neće biti isplaćeni

Sarajevo-x.com
Ljubiteljici igara na sreću Louis Chavez, koja je u jednom kasinu u Denveru, nakon ubacivanja 40 centi u slot mašinu, osvojila vrtoglavih 42,9 miliona dolara, taj iznos neće biti isplaćen. Problem se, kako su naveli iz kasina Fortune Valley, desio sa softverom.

U ovaj slučaj odmah se uključila Agencija za igre na sreću i provela istragu koja je pokazala da je aparat milionerski dobitak zaista prikazao zbog greške u softveru. Istragom je utvrđeno da je Chavez trebala dobiti svega 20,18 dolara.

"Najveći iznos nagrade je 251.000 dolara, što je daleko manje od iznosa koji je aparat pokazao", rekao je Don Burmania, portparol Agencije za igre na sreću iz Kolorada.

Prema njegovim riječima, Louis je morala u automat ubaciti četiri dolara kako bi imala šansu da osvoji maksimalan iznos. Ona je ubacila 40 centi, a maksimalna nagrada za taj ulog iznosi 200 dolara.

Ovo nije prvi put da je slot mašina napravila grešku. U 2008. godini jednom kockaru je pokazala da je osvojio čak 166 miliona, a zapravo se radilo o dobitku od samo šest dolara.

Iz Agencije za igre na sreću kažu da kasino nije dužan Louisi isplatiti 42,9 miliona dolara. (Ne)sretna žena nije bila dostupna za lokalni list 9NEWS, ali je njen brat izjavio da porodica neće odustati od novca, te je angažovala advokata.