Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je labud nema teorijeee
Emir Kusturica
tzv. pačka :D
cuko sa macijim okicama..haha.... ma, cica-maca.
Bakirova punica..
Twiteraši, sve vam je u čaši😜
Ako je pojela- onda je ženka, ako je pojeo - onda je mužjak
Zmija u obliku macke. Vidi se po ocima, ima zmijske oci.
Na kraju je osoba koja je vlasnik Twitter profila napisala kako je ipak riječ o mački. Jest tesko procitati clanak do kraja zar ne?
RAZLIKA JE U TOME KAKO IZGLEDAJU ZJENICE: Pas ima okrugle, a mačje nisu takve. Evo fotografije: -Cuke: www.google.ba/search?q=eyes+dogs&biw=1024&bih=650&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwicmrjitqXQAhWFxxQKHaVfANkQ_AUIBigB -Mace: www.google.ba/search?q=eyes+cats&biw=1024&bih=650&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjBgemrt6XQAhUFXRQKHbb6CNMQ_AUIBigB
haj nam posalji sliku svoje mace haha
ažbahaš moooog
Medjed!!!
Možda se mačka parila sa psom, hebo joj pas mater .
Jok,ovo je hibrid slona i zirafe.To je moja pretpostavka.
ovo je slon
da, skroz su u čudu... otkad psi imaju ovakve oči tj. zjenice?