Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa nema prolaza za auta, inace bi tu ljudi slikavali auta za pika
biće i to
Mojne odmah negative
Ovo baš i ne izgleda lijepo...
Ja pogleda i govana....
Ovo isto parodija. Jedan od ružnih gradova (sorry ako se neko nađe uvrjeđen, volim Tuzlake ali realno) izgrade vidikovac, a nisu u stanju da naprave normalan pristup gradu sa magistrale. Kao da ulazim u neki ciganski grad, umjesto dvije trake čitavim ulazom on kao da smo najveća sirotinja.
Dovoljno si nepismen da bi ti na to obratio paznju ali reci cu ti samo jedan dio, prilaz gradu (saobracajnica) nije u nadleznosti grada!
Tuzla bi trebale najvece zgrade ofarbati u razlitice boje pa bi pogled bio i zanimljiviji. Besplatna ideja hvala i molim..
I ovdje ce nazalost da puknu red zgrada, jos istrazuju teren ali bgm kako su krenuli ode svo zelenilo. Ovo je lijepo, normala ali do ovog ti treba alpinisticka oprema zbog ceste.
Sta god se uradi lijepo je pa tako i ovo. Moglo je biti i dalje smetljiste.
Šta da vidiš sa vidikovca? Oronule fasade
ee kolko se ovde gudre pusilo i ispusice se
❤️ za tuzlu
ovo nije kostalo ni 5000 km i sklonite te kontejnere ne brukajte se.
Prije svega zabraniti pristup vozilima (rampom), pošto vidim da seljoberi već kontaju kako će se gore slikati i piti pive sa haube
Slika 8 - pa kako gradske vlasti dozvole gradnju nebodera odmah uz stari neboder?
Samo ako ne bude 5,6 dvogleda kao u ostalim gradovima neće valjat bezzze.
Ziva Romantika . . . Gledati i nadisati se Smoga iznad Seher Tuzle . . .
Sivilo!