Takmičenje za najljepšu Van mačku
0
Turske "plivajuće mačke" izlaze na crvenom tepihu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najumiljatije mace na svijetu. Nadam se da ćete objaviti i fotke sa takmičenja. @smrdo - Svi koji imaju mačku za kućnog ljubimca znaju kakav su one lijek za stres. Čini mi se da si se i ti probudio malko nad*kan.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAAAJAAAAA MACAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ove su mačke predivne, ja imam jednu i preslatka je. :) A to da umiru čim napuste grad Van nisam čula prije, moja je živa i zdrava i preljepaa je svakome bih je preporučila kao kućnog ljubimca. :D
Malo se informiši prije nego što počneš palamuditi. U Islamu se mačka NE smatra prljavom životinjom i dozvoljeno je držati mačku u kući!!!!
je predznak kijameta! u svetim knjigama piše da kad se za wagnerovu operu glumci budu skidali goli, kad turska i sirija zarate, a mačke dobiju jedno oko zeleno a drugo žuto, počinje kraj svijetaaaaa!
Dali je istina da ove macke zive samo u gradu vanu ili toj regiji, cim napuste van navodno umru
dobra macka je macka u bureku, ebo vam ciju-kre i slicne organizacije ma.ter. All.ah zabranjuje drzanje prljavih zivotinja u kuci
Ova macka je preruzna, nema nista lijepo u razlicitoj boji ociju, fuj
jel ovo rodica od david bouwiea?
ebala vas turska macka, joj sta vi sve objavljujete