Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno nisam vidio nesto prirodnije i ljepse!!! Kod nas iznajme limuzinu,pa poslije mlada na ruke ves pere :D
Upustvo za skorojeviće, ljude koji se misle nastaniti u Sarajevu i one koji se nisu dovoljno socijalizovali da bi ovo skontali: Kod nas vlada moda da koga vidite u tramvaju ili busu taj je kokuz, levat, druga liga. Jedino što je gore od toga je da vas neko uhvati da pješačite duže od 50m. Nikad to sebi ne dopustite, nego kupite auto, pa makar od 5000 mara i vozite se sami 500 metara.
ker ih ***'
Ekološki osviješteni par. Baš se nađoše.
Ukrali fazon od Jelene Karleuse! ;-) I ona je na dodjelu nagrada "Sveta" isla autobusom GSP-a! Hahah
zabavan prilog, samo je vic sto svedska nema ministra transporta :)))))
Skoro pa k'o u Diplomcu.
Svaka im cast, sad cu ja prvi ici na posao tramvajem. Isao sam i prije jer nemam auto ali...
to braco turci
Vala ja nikad ne bi pristala na tako nesto. Uredu je skrenuti paznju, ali ima hiljadu nacina. Taj jedinstven dan treba da bude najljepsi dan u zivotu. Mislim da nije bilo lijepo cekati autobus, ali oni najbolje znaju ako je njima ok sta se tu moze.
DAN KAO I SVAKI DRUGI BITNO JE ONO ŠTO DOLAZI TI BI RADIJE SVADBU OD 30 HILJADA KM PA DA TE LOLA IZ SANDŽAKA MARIŠE SVAKO DRUGI DAN
Kao prvo izvini ali nije dan kao i svaki drugi, za mene je to poseban dan. I nismo se dobro razumjeli ne bih ja nikada tolike pare potrosila na svadbu a jos manje vjencala sa nekim koga ne volim. Za sve pare svijeta na to ne bih pristala. Nego ako se volim i ako cemo to krunisati brakom, to onda treba da bude sa nama najdrazim ljudima a ne na autobuskom stajalistu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)