Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sutra ce izmislit neku novu bolest,dajte jednog dobrog bika kravama pa neka igra zapocne.
E pa onda nije nimalo cudo sto jadne zivotinje nasrcu na ljude...
uzrok napadima i cudnom ponasanju se da lako naslutiti. u tom je rejonu u zadnje vrijeme cesto vidjan neki izbjeglica iz Bosne koji se odaziva na ime Mujo a koji je u vise navrata napastvovao jadne zivotinje tako sto im se znao pricvrstiti odzada kao krpelj... jadne zivotinje.
UVJEK PITAR 26.07.2010. u 20:16 Turisti u BiH oprez: Zeljini manijacu napadaju nožem!! buhahahahahha zaboravio si navijace sarajeva koji su isti a svaka cast sto si primjetio i to 10 navijaca na jednog turistu s nozevima hrabri su to momci idioti supljoglavi
Turisti u BiH oprez: http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100726034.2_mn.jpg Upozorenje nakon ter0ristickog napada u Bugoju jos uvijek je na snazi!
Turisti u BiH oprez: Zeljini manijacu napadaju nožem!! buhahahahahha