Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaooooooooooooooooo djeteta ugledaj te se na njega
Ej da znas da sam i ja na to pomislio! Jest da svira ok, aliii mi nekako ovo nesto jednostavno nije prirodno! Ajd da ima 8 ili 10 god. ali sa 3!!! Nesto bas ne stima!
mali pogotovo nema veze sa islamaom, pa vidite mu facu kad svira ili je na drogama ili je ograjiso, k\'o da šejtan iz njega svira(A VJEROVATNO SVIRA) - velahavle....
za sve one koji nisu upoznati mali je kinez iz krcanske porodice a kakve to veze ima sa islamom ili sto neki idiot rece da su malajci svestrani....m=nemojte lupak ako ne poznajete zemlju ili narod
ovo je djdjievo vaskrsenje :D
samo je sranje sto ce citav zivot lupat uz sranje muziku
Svaka cast malisa odusevljena sam
Ovo nije nista. U mome selu ima mali Zivorad, nema mu ni tri srpske godine, a vec razvaljuje gusle. Pravi Srbin. SRBIJA!!
Kralj, šah, car... FAHD!!
i svirati sejtansku muziku :D
ovako nesto moze se roditi i odgojiti samo u islamskoj porodici...
Hahahhahahah nevjerovato kako dijete svira, ima cak i mimike od bubnjara, super super
tooo kralju mali! ima trebe da polude maznuce prvu u petoj godini! :)
Kralj, šah, car...
GIGANT