Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja da svoju naopačke prevrnem ne bi ni 20 feninga našao
pa da citavu kucu izvrnem podrum i dvoriste mozda nadjem nekad davno zaboravljeni head koji kospicu ili mozda po\' jointa.... eee ali i to je nesto... :)
Kako je on to zamislio, ko da je dobio 63 miliona €. Sigurno nije još dobio pare u pađe, jer da je dobio, promjenio bi razmišljanje. Niko ne može zamisliti ko kokuz, al\' čim dobije pare, onda nastupi bezobrazluk i pohlepa, sve dok ih ne potroši.
Zar nije u Velikoj Britaniji funta platezno sredstvo a ne euro?
ja sam maji bakijov pijonij..kad sam se vjtio sa djume namazaja sam naso bloj o pjedsjednika bakija i on mi je jicno jeko da ce me zaposlit za pjatu od 2000 majkica :)))))))))))) bolje nego joto i binog zajedno jer mi vjejnici se ne kockamo :D
Ajde deco,svi pocistit svoje sobe,ajde :D
\"...a mlađem bratu kupiti automobil.\" njemu 19 godina,mladjem moze kupit samo auto na daljinski
@pi.ci de ne govori mi tako za mamu ! joj ako li te ščepam za guz, uff hihihi *__* :*
Tako sam ja kod pipine mame nasao dole fen :D
JA DA OCISTIM CIJELI STAN, NEBI NASLA NI 5 €!!!
Laz prve kategorije. Eto lafo ono poso da baci pa se predomislio pa dobio, aj bjezi tamo.
E\' ja naš\'o cvaju, al\' š\'o je najgore ba, niko mi ne vjeruje.
odoh i ja svoju, mozda i ja nesto nadjem!
jaran :D
nice try woman, to sve nebi li poceli cistiti sobe, al karna : D