Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko bi samo bosanaca moglo prijaviti svoje sinove i kćerke iz istog razloga :)
babo mi napravijo kucu od 4 sprata za mene i moje burazere. svakom po sprat. pa kad privedem kaku zemsku joooooj.
a u mene u babe, nije ko u svabe, kad napunis 18 nek te zivot nosi, meni 35ta i babo me podnosi.. a neka, meni u mene mi babe
babeta
roditelji fino uvedu fiskalnu kasu odmah pored telefona, registruju ugostiteljski obrt i onda lijepo sinu svaki dan izdaju fiskalni racun za ucinjene usluge ... odselio bi se u roku dva dana.
Pa u na Balkanu ima ovakvih slucajeva nekoliko miliona...U Americi je malo drugacije..Cim napuni osamnaest zna mu se noga iz kuce...
Bosna ovakvih gurbeta.Roditelji su krivi i sto im popustaju previse,pa onda Boga mole da im djeca odu iz kuce.
Vidi na TV-u BH liga prenose utakmicu izmedju Semizovca i Gluhe Bukovice...Prepozno po znaku G.Bukovice ovaj lav
Otići će on za koju godinu kada roditelji počnu oboljevati i tražiti njegovu pomoć i vratiti kada bude sudsko raspravljanje zaostavštine. :))
pametan cojk... sto bi isao tamo s nekom žbljohom koja mu nece ni da pegla ni kuha a sve bi mu pare potrosila...:-D bolje sa mamom i babom :-)
Vidi tamo na tv-u formacija 4-3-3 men se cini od Liverpula :)
gledaj maconje :)
kobilu gnjeho. fala chao
ja mislim da se neko zayebava sa ovim palcevima
klipan
Pa ovih troje sa palcem dole kod prvog komentara