Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesno
jeli ovo Dusanka Majkic
Mislim da bi Bakira Hasečić ponijela titulu najljepše! Živi mejt!
Evo neka se prijavi i Suada Brankovic....:D mozda joj Nezad sredi da pobjedi:P
GDJE JE JOS SLIKAAAAA????
je je eto od tvoje kitice ce biti zadovoljna :-))
joj komentara dao bih joj ovo dao bih joj ono, klasicna kurava ba, dao bih joj kitu i ona zadovoljna ko i svaka treba, ionako joj sise nisu prirodne btw. j,ebes mafijasa kojem je zensko desna ruka :)
Kod nas bi bilo kandidatkinja, sve sama mafija !!!!! Mafiozne cure, eto ona Radonnova novinarka, prijetila je na sudu svima majku, uzas živ i! Mafijašice misice !
Hana prijavi se....sta cekas ?????????????????????????????????\'
http://xhamster.com/movies/383452/brazzers_-_aletta_ocean_gets_fucked_in_a_hospital.html
a sejlica je bajka za sebe.......ucila zanat u londonu....i dosla ovdje da nama soli pamet............ma sve sto je doslo iz lonodona ne valja racku
supruge bosanskih politicara su direktno u plasmanu za Miss Mafia Universe :)))
ucestvuje i Amina L. u disciplini reket
i mi konja za trku imamo sejla jugo..ahhaahhaa...D.D
jes u sebe nagruhala silikona