Mađarska
0

Takmičenje za najljepšu mafijašicu

Sarajevo-x.com
"Miss Mafia 2010" je takmičenje u ljepoti koje se održava u Budimpešti, gdje će nervozni žiri vjerovatno dobiti "ponudu koju neće moći odbiti".

Da bi učestvovale u takmičenju, takmičarke moraju biti prethodno osuđene za neko krivično djelo zbog kojeg su odslužile zatvorsku kaznu ili imati neku vezu sa mafijom.

Žiri je već odabrao četiri djevojke koje će se sljedećeg mjeseca takmičiti za titulu najljepše.

Jedna od favoritkinja je Alexa Diamond, desna ruka mađarskog mafijaškog bosa, koja služi trogodišnju uslovnu kaznu. "Na ovom takmičenju je bitna ljepota, a kriminalni dosje ne utiče negativno na krajnji plasman", rekla je Diamond.

"Drago mi je što sam prošla u finale, ali je zabava mogla biti bolja. Ja to znam jer sam imala posla sa drogom i često sam organizovala zabave", dodala je Beata Kalman.

Nemilosrdna Clara Daak koja je odslužila zatvorsku kaznu zbog prevare, žiriju je rekla da, ukoliko bi osvojila titulu najljepše, ne bi svoju popularnost iskoristila kako bi pozvala na mir u svijetu i pomogla napuštenoj djeci.

"Znam da ne bih mogla biti pristojna dovoljno dugo kako bi se takmičila na pravom takmičenju ljepote, tako da je Miss Mafia 2010 prava stvar za mene", izjavila je porno zvijezda Aletta Ocean, koja je osuđena za nepristojnost na javnom mjestu.

Pobjednica ovog takmičenja će osvojiti luksuzni automobil i stan u Budimpešti, te obezbijediti nastup na internacionalnom takmičenju "Miss Mafia Universe" koje organizuje japanska kriminalna organizacija "Yakuza", piše "The Sun".