Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno !
NASA baca milione na istraživanje svemira, na istraživanje koje do sada nije ponudilo nista revolucionarno. A mnogo više tajni je prekriveno vodom, tajne koje su tu, pred nosom, čekaju da budu otkrivene...
Otkud znaš da nisu otkrili?! Ne moraju oni sve objaviti što vide... Sjeti se samo da je američka vojska koristila internet 10 godina prije nego će ga lansirati u javnost.
stvarno fascinantno!!
Vala ljepota...
Veće su tajne bankovni računi naših političara neg ovo, al et !
E draga Ana pa oni ti nemaju nista, vecina stecenog je na nekome drugom, upravu je Atomac to je misterija. A i da Klix predoci nesto od onoga sto imaju, zar bi to nesto promjenilo, brujalo bi se par dana o tome i onda opet sve po starom i po zakonu. Jer oni su jedini lopovi koji kradu po zakonu. I sve sto imaju je "zaradjeno" a kako to je vec druga prica, koja je manje bitna.