Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je napustio zracni prostor Australije, US Airforce sa dva F18 bi se veoma brzo javio: Helo Er ejžija flajt. Jur rut iz anautorajzd. Identifaj đes pošo?
U Split poshla, U Saraj'vo doshla. :)
Cugnuli koju vise,desava se ponekad.
Ova je jos gore prosla, umjesto u grad Granada u Spaniji zavrsila u drzavi Grenadi na karibima http://www.federalna.ba/bhs/vijest/78911/posada-joj-uz-saosjecanje-za-njenu-situaciju-ponudila-smjestaj
Kod nas: autobus umjesto za Neum zalutao u Ulcinj
ne samo da je promasio grad, nego i kontinent
Baš kao da je kod nas😀
Najjaci je text na avionu: "Now everyone can fly Xtra long" haha
mozda su namjerno samo sto niko nije skonto
Dajte ba, ne pišite gluposti i nebuloze. Iz ostatka teksta jasno se vidi zašto je odletio u "pogrešan grad". Neispravan navigacioni instrumenti, loše vrijeme...budite sretni što je i sletio.
Naslov i tekst u potpunoj kontradikciji. Znaci nije bila nikakva zabuna vec kvar navigacijskog sustava pa ljudi sletili na najblizu pistu da se stvar rijesi i onda nastavili put... Ali ko bi procitao takav clanak, a Klitorisevci?
Pista koja vodi u pogresom smijeru?? hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahaha kakve gluposti pisete hahahahahahahhaha.
Tako sam i ja jedno vrijeme, pošalju me starci u školu, a ja nekako završim na igralištu.
Sjećam se svog lošeg dana kad sam iš'o u gimnaziju, čitavo polugodište malte ne jedini u razredu koji nema nijednu jedinicu i onda dođe jedan crni petak i od ukupno 5 časova ja dobio 4 keca... mati mi na aparate priključivali kad sam kući doš'o.
Vrlo poucna prica!
Jimmy McNulty@ uhh crni jimmy sta uradi
zaljubljen ili pijan pilot ili žena za "volanom"...