Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hahahahaha, vidi amatera" - Bakir Izetbegović
Švedska...bez riječi sam...svaki od naših bi to znao opisati kao medijsku hajku,harangu,anti ovaj interes,anti onaj interes...u svakom slučaju,Dodick,Čović,Bax,Zlaja,Radojica...jedina kazna,koja je ispravna,kad presele,vječni pakao ili džehenem,zauvijek...
Nije vic sto je pokusao ukrasti. nije vic ni sto je politicar ali je vic sto ce politicar platiti kaznu,biti registrovan kao lopov i ne moze nista uciniti da to sprijeci?! to je razlika izmedju ino lopova i nasih:)
ima 10 000 eura platu i krade flasu pica u diskontu...hahahaaha JADO JADNI RETARDIRANI
MOZDA JE KLEPTOMAN...TO JE BOLEST..ZNAS?
Politicar to je moderni naziv za lopove,navika je cudo mora sta bilo da ukrada ma da ima novca za pretek. A sta bi bilo sa nasim politicarima ,kradu i sto treba i sto netreba.
Ovde su pokrali fabrike koje vrijede milijarde pa nikom nista...