Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda u Marvelovim STRIPOVIMA a ne komedijama...inače comic znači strip.
cuj marvelovim komedijama... jedina komedija koja ja vidim je klix :D
Teško se je odlučiti ! Da lim je ova "vijest" bolja kao KOMEDIJA ? Ili kao VIC ? Za sada (i za idučih 800.000 godina) postoji samo u stripovima.
Nemam nista protiv ako ce izgledat kao Hugh Jackman.
nezna se šta je gore ako su dali ovaj clanak da napise zensko...a znamo kakve su zene na cijelom planetu sa stripovima/super junacima/naucnom fantastikom i sl...to je njima KRIPTON (ako budu u redakciji znali šta je i kripton) ili ako je ovo napisao neki tip...onda je on pokazao 2 elementarna neznanja... neznanje ENGLESKOG JEZIKA i neznanje STRIPOVA koji se ubraja u OPŠTA ZNANJA znaci neznam fakat...u prvom slucaju je kriv šef koji je zadužio pi-cetinu da to radi...u drugom slucaju momak treba da se rokne u glavu!
evo i google translate kaže STRIP kad ukucaš comic na engleskom...odakle li njima ovo komedije :/
A onda će ih okrenut na neposlušne... Moderni totalitarizam. :) Ko će običnom čovjeku garantovat da vlast sutra neće poslat ova s*anja na narod?
Puuuu nepismenjakoviciiiii sramota od novinara Opste obrazovanje NULAAA Marvelove komedije HAHAHAHA
...za mene je moj mladic vec sada super-ljud jer ima golfa dvojku (skoro nov)...
MARVELOVE "KOMEDIJE" HAHAHAHAHA, JAO JAO, NISU KIXOVCI VIDJELI MARVELOVA STRIPA!!! STA RADI GOOGLE TRANSALTE ENGLISH TO CROATIAN :)! IZVALA GODINE MARVELOVE "KOMEDIJE" IZ 60-TIH HAHAHAHA!
za 30 godina tesko,ali za 100 ili 200 vrlo vjerovatno neka vrsta robotizovanih ljudi ce postojati,sad imamo ljude koji su slijepi od rodenja pa im ugradjuju kamere i vide svijet u crno bijelom,japanci ugradjuju kopiuter umjesto srca. nanotehnologija koja je tek u pocetku stvaranja ce ovaj proces veoma ubrzati pogotovo ako bogatasi tu uvide veliki profit
F U C K T H I S KIND OF F U T U R E
E svaki metal koji ti pomjeris mislima za 30 godina, ja cu pojesti..
....a onda cujes da u BiH ima fudbalski klub koji igrace placa u virslama....
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori
pa tacno se cepam od smeha hahahahahhahahahahahhahahahaha