Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta vise NEKI STUDENT.. hocemo ime tacno I precizno...nije ovo neka bezveze vijest! :) :)
svasta cuj ima stres zbog ispita, pa eto studentica bolan po kampusu......
plati sebi jadu kur... pa j.... ako vec nisi u stanju da imas djevojku.
nije ona za fakulteta, ona je za mentalne institucije
Smederevska Palanka,03.maja. U selu Krnjevu pre dva meseca izbila je tuca izmedju Jovana Drakulica (32) i Ivana Tomasevica (42) u Drakulicevoj stali.Ovaj incident ostao bi brzo zaboravljen,posto je Tomasevic u selu poznat kao skitnica i alkoholicar,koji cest spava u tudjim stalama. Medjutim kada je Drakulic podneo prijavu protiv Tomasevica zbog seksualne zloupotrebe njegove ovce,ispostavilo se da je razlog za sukob mnogo slozeniji. U pismenoj izjavi koju je Tomasevic dao istraznim organima,stoji: ''Istina je da sam imao seksualne odnose sa ovcom Andjelom,ali to nije razlog zasto me Jovan Drakulic napao i tuzio. Svi znaju da sam u Andjelu zaljubljen,a on me napao iz ljubomore. Znam,zato sto sam ih nekoliko puta zatekao u seksualnom cinu.'' Drakulic ove navode demantuje za nas list,i navodi da zna razloge zasto Tomasevic dao takvu izjavu:
''Tosa ne spava u nastoj stali zato sto nema gde,vec spava zbog Andjele.Ja sam to znao od ranije i probao sam da ga upozorim da to ne radi,ali on nije hteo da me slusa. Kad sam ga poslednji put zatekao u odnosu sa mojom ovcom,nisam mogao da izdrzim. Udario sam ga,a onda je on skocio na mene.Drao se,psovao me a kasnije me molio da mu dam da Andjelu da je vodi kuci. To nije normalno,zasto bih mu dao svoju ovcu? U sali sam mu rekao da cu je dati ako je ozeni. On se nije naljutio,nego je naprotiv to shvatio ozbiljno. Kada sam mu ponovio da mu ne dam,nasrnuo je na mene vilama,jedva sam se odbranio.'' prica Drakulic.
Na pitanje dali je i on imao odnose sa Andjelom,Drakulic odgovara: ''Kazem vam da ludi Tosa sve izmislja.Kako bih mogao da imam odnose sa sopstvenom ovcom? Uostalom,on ju je i krstio. Dobila je ime po nekoj zeni iz njegove knige.Mi smo je tako,u prvo vreme zvali iz stale,a posle smo se navikli. Ostale ovce nemaju imena''. U iscekivanju raspleta ove neobicne drame,stanovnici Krnjeva se zabavljaju spletkarenjem. Pukla je prica da je ljubomorna Drakuliceva zena,napala ovcu Andjelu i zamalo je zadavila.Ova prica nije potvrdjena,a Drakulic je demantuje. Ocigledno da rasplet tek sledi.
da je znao dodik i radoncic bi pred izbore bili cobani to bi im bio ko harem
Zar nije napastVovao?
I kaže Admire što si napustio veterinu :D Pa neću da karam ovce cijeli život
Mora da je smrdin!
http://www.youtube.com/watch?v=4zecI31e8Lo&safety_mode=true&persist_safety_mode=1 :-)))
moram promjeniti avatar ili cu stradati http://forum.klix.ba/download/file.php?avatar=164431_1267964299.gif
Baaaa means baaaa :D hahahahahahhahah :D
Zivotinja manijacka!
...kako se naziva ono kad "otac nacije" opći sa "svojim" ovcama?
Covjek bas "voli"ovce...