Ne želi dugotrajno i bolno umirati
0
Starica istetovirala poruku doktorima: "Ne oživljavaj"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I babe poludile xD
mogla si i na rave parti komotno
to baba p.i.č.k.u. ti ljubim!
da je ovo u nas bilo nasi bi je doktori jos izudarali da sto prije umre
Moja cura na lijevoj sisi ima istetovirano isto...tek joj je 16 godina ali kako kaze i ona ima pravo da umre a da se ne pati. Genijalno!
....eeeeeeeeee , a ne uuuuuuuuu ........bode ocHi sorry......... :P
da je tetovirala prije 40 godina pa hajd´. Ovako vec sa azrailom pije kafu i zeza raju.
de ba baustelac to si negdje nesto nacuo pa prosipas suplju, eno mistrija ceka na tebe.
Da sam bio na mjestu lika koji je radio tetovazu napisao bih OPEN HERE, pa nek se onda qurci baba.
\"stvari se - je l - promjeNU\" natakarim vas nepismene na spoloviilo
kraljica
\"Ja uživam sada u životu, ali ako se stvari promjenu u budućnosti, ne želim ležati danima, mjesecima, godinama.\" - tipični primjer neznanja, molim vas naučite gramatiku pa onda pišite. Hvala
@heh Pa to je mjesto gdje se prvo oslobodi i prvi aparati prikljucuju u hitnom slucaju. Nije ni baba bas nerafinirana , zna i ona sta radi . U svakom slucaju ovo se ne racuna , nije zakonski odredjeno niti potvrdjeno.
jako diskretno mjesto za tetovazu
odredjuju sta je po zakonu a sta ne...reketiranje i na samrti
\'\'Međutim, doktori kažu da se želje pacijenata uzimaju u obzir, ali ne i ova, jer tetovaža nije pravno obavezujuća\'\' Vjerovatno se moze tako i kod njih,nego je njoj mozda zelja bila da se istetovira,pa se vadi na to,ko ce znat sta joj je u glavi xD
Medicinar sam u Austriji i ovdje je to odavno regulisano i to da svaki pacijent ispuni formular koji se produzava nakon prvih 3 mjeseca pa onda na 6 i na kraju jednom godisnje , sa izjavom dali zeli ili ne da bude reanimiran u nekom slucaju kao npr. neizljecive bolesti ili tezih mozdanih udara. Znaci ako bolest nema naznaku za ozdravljenjem . U protivnom ako je bolest izljeciva i takvim pacijentima se vrsi reanimacija bez obzira na njihovu izjavu.