Velika Britanija
0
Starica fotografisala NLO
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dadilja se zove Semirka Osmanagich i NIJE NISTA u rodu sa cuvenim bosanskim \"NAUCNIKOM\", DA SE ZNA !!!!
Kakva, ba, starica? Zena ima 57 godina (poredjenja radi, Madonna ima 50) ... auuuu ...
sad bi rekao zovite Muldera,ali ovde sam procitao da se on lijeci od prevelike zelje za sexom. :D lol
ma zvizdi sestrem :D
I\'m in a love with an alien :)
Ja sam s druge planete, i tu sam vec 48 zemaljskih godina. Doslo je vrijeme da izadjemo u javnost korak po korak. Ima nas u svakoj drzavi svijeta, a dosli smo kako bi jednog dana naselili stanovnike nase planete ovdje medju vas. Necemo vam nista, ima dovoljno mjesta za sve, samo pazite da se ne zaljubite u nekog od nas.
hahaha Meni je od svega najbolje sljedece : Starica od 57 godina hahaha kad kazem ovo svojim starcima.... Al\' fakat, ja sad kontam neki bakutaner od cirka 80 god., pa ova nije jos ni do penzije dosla a vec je u starice upisali....
Sad ce onaj idiot i stetocina Haris Silajdzic da ode da se uslika s tom babom, kao sto se neki dan slikao s onom karikaturom od \"naucnika\" Osmanagicem. To mu je valjda strategija razvoja BiH... Ne zovu ga dzaba Haris UBLEHA.
Nikad mi neće biti jasno što su ama baš sve slike NLO-a mutne.....
meni bezze slika
vidi ba ne radi im rasvjeta a gotov se smrklo , a engleza jesu skrti , sjebali se i vanzemaljci , a ne radi im rasvjeta,,,hehe
meni ono isto bandera....a mislis da gledam malo vise....
Nisu mogli vise napraviti fotki, slaba im kamera. Dok je ona premotala film, vanzemaljci pobjegli, van zemlje.:):)
Ajmee.... Zovite Muldera i Scully :) Ovo je slucaj za njih :)
Ma koliko je dosad prikuoljeni ovakvih \"dokaza\",ali jos uvijek nista konkretno...