Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnji i ide najbolje zahebancija na svoj racun,vicevi o respiratorima.malim penzijama,malim platama,šale o korupciji... A svijet ide dalje
Sarajevska realnost...svako vidi samo sebe a ne siru okolinu i sliku....
Nije za smijanje već za plakanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo se smijte maloumnici sto udisete KANCEROGEN "vazduh". Svake zime cete se trovati i smijati se vlastitoj retardaciji sto udisete najzagadjeniji smog na SVIJETU, cak i vlastitu djecu svjesno trujete. Svako normalan ce gledati da se odseli iz ove primitivne prljave gasne komore, bas zbog ovog mentaliteta gdje se smijete sami sebi sto ste retardirani.
Puši se Marlboro a loži ugalj,priča da se nema za bolje. I onda su drugi krivi za smog a rješenje se traži u redu ispred Njemačke ambasade.
Haha nater ti prcimo otrovanu
https://www.ljudski.ba/drustvo/mirso-i-edin-postidili-srbe-prvak-i-viceprvak-u-jedenju-cvaraka-kod-nede-soka-nema
Samo bjezat iz ili iznad kasabe.
Je li se to Klix sprda s ovim gradom? Sramno.
Meni nije kao bajka, više Silent Hill vibra...
Bosanci se tradicionalno zezaju na svoj racun,nista novo. Svi top vicevi i poticu iz Bosne,po tome bili poznati u Jugoslaviji
Najgore je to sto nista ne rade u vezi toga da nesto promijene nego se eto samo zajebavaju.
Otkako SDA nije na vlasti u Sarajevu sve je zagađeno
Bosnjo i dalje baca u peč stiropol staru odjecu cipele mrki ugalj i sve sto se nadje pri ruci za odpad. I onda udise taj smrad, cak i dodika hoce da otruju😅
Trebo ga je radovan spalit 92 i one u tenama parrijote sad bi bilo top. Sto nije alija htio da ostane sa srbima otiso sa ujkanima odvratnim aaaa? Jel zbog para?
Srajevo čaršija Nema vašera ko Puračić,al ima dima i smoGa.
Cuo sam ja, da Sarajlije znaju ako hoće, da prodaju maglu. Kako god, iako ga ne volim nesto posebno, Sarajevo je naš dragulj!
Joj i ja ga mrzim nema ovde niko iz sarajeva gorzde foca bugojno nemila
50 nijansi sive
Prodajem sarajevsku havu. Nudim ovima na Tahitima,Maldivima,Tibetu.😃
Hahha blokiro te klixan mater jbo majmunsku
Preseravanje, da je svaki dan tako pa hajd
Kad treba praviti proteste za zemlje koje nisu BiH, svi izađu na ulice, dadnu sve od sebe da drugom bude bolje, a kad bošnjo treba nešto uraditi po pitanju svoje zemlje, neka, može se i ovako. Nego mali, de natrpaj još tog čumura.
Samo nek' ne puca.