Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vjerovatno je veeeeeeliki fan new moon-a pa mala masta da je vukodlak! hahahhah
hahaha \'\'idi bre leci se \'\' ja lude djevojek ..a taj kom mi je bas dobar kakva je razlika izmedju nje i lovca bravo majstore hahahah NIJE IMALA LOVACKU DOZVOLU HAHAH
De cvarkonja ne laprdaj....
Bježi ba da ti ga odgrize
samo shakama po glavi
@licantrope kuurca nam se nashipu svima.... onako nonshalantno. btw,... mala je yeebeezovna. vec je zamisljam kako mi blanja chundaru dok me gledi ovim pogledom jeftine drooce.
Volio bih da sam vukodlak i da potamanim sve ove sto ostavljaju glupe komentare...
hahaha sto bi bosanski doktor reko: lexaurin 3x2 na kontroli svakih sedam dana plus bosaurin 4x1.. ne bi se ona sjetila ni da sere....
urbane legendo :)
addmmiinee yeebo ti ker marke tornjak svekoliku zivecu looyaavu familiju
vampir, vukodlak, emo budale treba im Blade-a poslati
ma kakav vukodlak,ovo treba dobro isprebijati,kao u titino vrijeme,prosetao bih ja sa svojim psom pored njene kuce,haj meni nek krene da pojede mog cukicu,hebo bi joj sve na kamaru!
Ovu treba j*bat i ne dat plakat
sta ce cura, nije ona kriva, ako je vukodlak onda mora piti krv ko i mi sto moramo piti pivu
Naša posla