Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest im jak štoc baš su bezveze
Ja mislim da je to jako veliki problem i da bi trebalo zbog toga organizovati proteste i demonstracije pred ambasadom SAD-a u Sarajevu. Po mogućnosti opet zaustaviti saobraćaj, jer niste odavno.
Nigdje drugo se ne spominje ovo ime. Samo portali na nasem jeziku su objavili. Jeste li izmislili ovo? U nekom selu otkazano matursko vece, udarna vijest
I tako pade mit o \"zemlji snova, demokratije itd sranja\".
Mozda si upravu, ali se u Sarajevu ranije govorilo \'\'lezbejka\'\' i za mene to nije gramaticka greska... i ne glumi lektora, ako si tako pametan napisi knjigu i ne gubi svoje (ne)dragocijeno vrijeme pisuci komentare kao sto sam ja to upravo uradio :)
Ja i Dzeko ne pitamo,lezbaca ili ne mi umacemo odmah,a poslije toga bilo lezbijka ili ostaje sva sretna , poderana ko napolitanka. Nego ,ako zelite biti pismeni kao smradovi citajte Sa-x. Ja i Dzeko smo imali srecu pa smo odrasli uz knjige i opismenili se prije ovih \"copy-paste\" tzv \"hala novinara\".
Svejedno-bolesna je i treba joj lijek.
\"Lezbijka\", a ne \"lezbejka\".