Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poredat političare ispred predsjedništva i pustit raju da se \"ispuše\" !
guzi li tamo iko išta?
Hej \"Jale\" u potpunosti razumijem i poštujem tvoje kriterije \"normalnosti\" ... sve je to super sa tvoje tačke gledišta. Iskreno rečeno, ako bi mi takvi kao ti bili primjerci racionalnosti, onda mi je lakše biti paranoik. Kad bih rezonovao po uzoru na tebe, onda bih radije odabrao put samoubistva.... šta čekaš Jale, vrijeme ti je da okončaš svoju agoniju.
\"POGONI GA\"????? Boze mili pa gdje ste vi u skolu isli??
Lijeci tu paranoju, Dario, rek\'o sam ti lijepo. Uzelo te haman skroz.
a za 500$ možete otići u avganistan i po.biti nekoliko familija , samo morate paziti da omjer odraslih i djece bude isti ,,,, ye.bo vam taj brko ma.ter
Nije u pitanju samo cijena, igra i uzbuđenje, ako bi smo uspjeli pronaći slabe tačke aktivno-reaktivnog oklopa, kao i slabe tačke protupožarnih sistema, poznavali bi smo slabe tačke oklopnjaka kojima upravljaju cionistički gangsteri.
Volio bih isprobati staklene flaše sa benzinom i pamučnim filterom na tenkovima sa aktivno-reaktivnom zaštitom ... načuo sam priče da je to nemoguće ... želio bih i sam da se uvjerim jel to zaista nemoguće.
Preskupo je dati nekoliko stotina dolara za drugorazredno uzbuđenje. Desetostruko je jeftinije i uzbudljivije gađati tenk raketnim bacačem. Možda bi još uzbudljivije i jeftinije bilo gađati tenk sa staklenim flašama sa benzinom, i pamučnim fitiljem.
ovo je suplja prica... kod nas su sjedili u tenkovima 4 godine i umjesto da ovim prostorima vlada nirvana vlada bratoubilacka atmosfera
da se oslobodim napetosti i frustracija tako sto sam potrosio za 15 minuta 365$ i jos 390$ zbog jednog auta sto sam pregazio?