Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote, danas ove izbjeglice imaju vremena i za trenirati po 7 mjeseci.
Nije imao novca platiti trgovcima ljudima ali je ima novca 7 mjeseci plaćati trenera i trenirati u Bejrutu. Kakvo pro$eravanje, mila majko, povraća mi se.
Čovjek preplivao 6,5 kilometara bježeći od policije koja bi ga vratila u državu gdje nema pravo na zdravstveno, na obrazovanje ili rad. I to sad služi za poređenje sa Sarajevom? I Sarajlije su iskopale tunel kojim se švercalo, to su dva podviga jedan za drugim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja kite od trenera. Mogao mu je dati peraja barem da se ne pati. 7 mjeseci ga handrio. :))
Fakat. Mogao je sa pola vremena stici. Nije mu ni trebalo 7 mjeseci, mogao je za tri uvjezbati a od usparanih 4 kupiti peraja ili ono motorno cudo sto se drzis dok ono prdi.
Obavezno NA ljetne olimpijske naredne godine u plivanju kao predstavnik Sirije !
Sto nisi misice ili slauf nabavio i lagano :)
kralj je
Sjeca li se ko nadrealista i Bande Hame Hapica? Ovako su oni trenirali da bjeze iz Sarajeva, doduse letenje, na sarajevskoj zgradi, sa krilima od UNICEF najlona..
Ja sam s ovim tekstom zbunjen
Nekome borba za zivot a vama rubrika zanimljivosti ...
...samo nesretni česi misle da je do brača piš puta za plivanja...
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/
BIH su znači trebali svi napustiti i pobjeći kada se zakuvalo? I ko bi nas pustio da smo krenuli? bi karinu... politika je cudo...
Aaaajj boze dragi,pa da je tolko treniro negdje da obrani svoju drzavu,mlad sposoban zdrav,realno ove danasnje izbjeglice ovo polako prelazi svaku dionicu razuma.
Tebi dat pusku i bacit u prvu liniju. Bori se za svoju zemlju, nemoj se kurvat na sjeveru!!!
@Baton® A ici u Svedskoj ili Austriji nije pizdarija? Ponovo kazem, nek se ide boriti za svoju zemlju. Necu se ni ja boriti za njegovu zemlju!
@master_forever Evo samo sto nisam krenuo :)
pravac olimpijske ;D
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Legenda od momka! Ako je na ovaj nacin dosao u Evropu, bice nesto od njega jer ocito je da covjek hoce raditi za ono sto zeli.
sve buduće teroriste jadni grci svakako su propali