Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOĆU DA ŽIVIM U SINGAPURU.
ne može to tako, nije isto, to se mora odvojiti, pa nije robna kuća da svak svoj sprat ima
Kako bi se tek u tom slučaju ušlo u trag porijeklu novca za objekte, kad ni sada ne može ni teoretski radi organskog srastanja vjere i države !
ko u bosni, sda kamarila sva u upravnom odboru IZ
Zamislite u BiH: Na gornjim katovima katolička i pravoslavna crkva a ispod džamija i ispod paradžemat ! A ovi sa gornjih spratova stalno potežu kotlić na WCu i ometaju one dole neprihvatljivim zvukovima. Naravno ezan ometa popove u pojanju. A nešto mi se i ova američka ambasadorka razradila. ZAmislite u potkrovlju objekta zajedničkih institucija crkvu Martina Lutera Kinga i crnce kako pjevaju i plešu turbo folk !
ništa sporno, al ne bi funkcionisalo jer religija nema veze sa skromnošću
@JoseDeLaMata Napravi sebi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima i kod nas nešto slično, dvije škole pod jednim krovom.
TAj je projekt pod BAkirom prerastao u dva krova nad jednom školom !