Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepa je. u Pionirskoj dolini bi uginula od upale pluća, ne radi grijanje, povukla propuha
Meni je veca senzacija da postoje idioti koji se idu divit zatocenim zivotinjama, isto da ja odem u Teksaski zatvor i divim se dozivotnom robijasu koji ce citav zivot provest' u tri metra kvadratna.
Meni je veca senzacija da postoje idioti koji se idu divit zatocenim zivotinjama, isto da ja odem u Teksaski zatvor i divim se dozivotnom robijasu koji ce citav zivot provest' u tri metra kvadratna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mala Mjau :) Tata joj je prekrasan.. Slikali smo ga bar 10x, dok se ljenškario na suncu.. Beogradski ZOO je bio i ostao atrakcija, koju treba obići..
sličan zvuk je produciro s paket kojeg sam maloprije guro :)
Senzacija je to što je rijetka vrsta lava i riče na ekavici...
lijepa jee al ja fkt nezz sta tu ima senzacionalno-to je samo zivotinjski instinkt zivotinjska navika i ljudska glupost nista vise...
Na ekavici???
Gdje je mama, gdje je dzungla i otkud ja u kutiji s dekicom
Ma kakva lavica, ovo je medič!
Kakvo rikanje.. ovo je mijaukanje
Dali je senzacija zato šta je u Beogradu?
Ljudi, ovo je janje...:D
jbg, kruger je mnogo ljepsa opcija, od kutije u beogradskom zooloskom...i juzno pocinju ljeto i africke kise, a u beogradu hladna jesen pa jos hladnija zima... :-((
treba joj baterije zamijeniti.... :)
Slatkica mala! :))
simpaticna je....evo rika stigla do sarajeva :)))))
Kakva je to senzacija ? Sta treba da cvrkuce ?