Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslao sam link na mercedes.de. Mozda swabe iskoriste za neku reklamu ili nesto. Ako nista, da popravimo malo imidz zemlje za koju prosjecan evropljanin misli da je glavno prevozno sredstvo magarac.
-A BiH....ima vishe ...,politicara nego Gradjana...!
Škutorčine latinske i prije rata su imali pored kuće 2 parkirana a zabit nije imala ni struje ni vode nego onako iz čatrnja vadili.Pa čitav su život isati na baušteli...
Ova vijest je stara bar 5 godina.
SVABO JE PRAVI INZINJER
@pete a tek da si po sarajvu počeo brojati golf dvice odustao bi poslije prve ulice
Ovo selo je poznato i po svom ustasluku, te pljuvanju kad se spomene Josip Broz Tito.Eto dosao vam je Franjo i Boban(srecom pa nisu vise sa nama) .Htjeli se spojit sa HR, nije islo, htjeli ne HZHB, nisu je dobili, sad nemate ni da registrirate auto..E skutori skutori!
ja znam da sa svojom alfom svakog mercedesa gledam u retrovizorima,oko čega onda tolika zbrka :P
Mračno doba komunističkog terora: "Početkom šezdesetih godina prošlog vijeka stanovnici Vojnića počeli su ići u Njemačku da rade. Bilo je novaca, a i poljoprivreda je dobro išla. Kad su se vraćali iz Njemačke dovozili su Mercedese. "
Neki dan sam vozio kroz Ljubuški i Grude i počeo sam brojit Mercedese.Brzo sam odustao kad sam došo do 100...
iđe li pajdo krviti issove? žena mora biti sa sela a auto može bilo koje. Kad malo razmisliš.... Jedina od koje možeš očekivati da te poštuje je žena sa sela.
Ja seljačina....
"Kažu da u Bosni i Hercegovini žena može biti sa sela, ali auto mora biti iz Njemačke." O.o Šta je pisac sa ovim htio da kaže? Da su žene sa sela manje vrijedne u odnosu na žene iz grada?
Ma tao su najbolji proizvođaći povrća u bih.Žive od klime, paradajza ,krompira i Lijanovićevih podsticaja,Svaki za podsticaj iz federalnog budžeta može sebi kupiti auto sa nišanom..100%provjereno.
Je.bo auto koje nema nišana.
Je l' im Dragan Džajić svojta?
Ovo su vrijedni, radini ljudi. Ja im skidam kapu. Nema hljeba bez rada (motike).