Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nista samo pitas sefice jesili plodna ovih dana
klix.ba koji ste vi MORONI !!!!!!
Glasovna promjena koju su spomenuo/la nije palatalizacija nego sibilarizacija (k, g, h > c, z, s)
Ja kad ga pristavim šefici odma znam kakva je
ja svojo sefici samo kazem da je debela ona me pogleda, onda joj kazem da se salim i dobijem povisicu!
Šovinizam na svom dnu! Toliko je teško podnijeti činjenicu da je žena nadređena drugoj ženi ili,ne daj Bože,muškarcu? Zar sve ne bi trebalo biti prema zaslugama? I kakve veze sad imaju plodni ili bilo kakvi drugi dani u mjesecu? Trebala bih pratiti šeficu ili odvojiti poseban kalendar za nju,te tako računati njene plodne dane? Povišicu ću potrošiti na šminku i odjeću? Naravno,ali kad ispunim sve svoje obaveze,a po mogućnosti i obaveze svojih roditelja. Muškarac nikad nije potrošio novac na glupost? Ponekad pomislim da su i feministkinje,čak i one koje se ponašaju kao tinejdžerke u kasnim tridesetim,u pravu. Iako imaju znatan utjecaj,ženom ne upravljaju hormoni,nego jačina njene ličnosti. I da,muškarci također imaju hormone. Svaka čast!
ovo uopće nije šefica, ovo je hajra iz moje kancelarije, eno iza nje ibrin kompjuter, a mi i nemamo šeficu, nemamo ni šefa nego načelnika, a i on nije načelnica nego načelnik. sve ste pobrkali, a čudna svijeta
\"Šefici\" nego \"Šefiki\", tu NEMA palatalizacije!
@redakcija ..da vas brendiram : www.koltz.ba, uz slogan: \"ko je vas čitao, ni pakao mu neće teško pasti\"....
A moželi se tražiti od šefice nešto drugo kada su joj plodni dani?
ja konto sad ce nam objasniti kako da saznamo
Znate onu pjesmu, kad si tuzan ti udari dlan o dlan, tap tap e ima ona kad su plodni dani ti umetni ....
joj shefice da bacim kaput na tebe...., ostala bi trudna...!